MusicBox

2010. április 16., péntek

Hírek

Sziasztok! Nagyon örülök, hogy tetszett a történet. Amint láthatjátok oldalt, igen lesz folytatása. Nemsokára azt is leírom, hogy miről fog szólni. Igen, még fogok töriket írni, jelenleg ott van a Múltam a jövőm, aminek jövő héten kezdem a folytatását. Mivel régen volt friss, ezért mindjárt összegzem nektek, hogy mi történt benne eddig. Aztán azon kívül, van egy még 2 ötletem. Vagyis Ginewrával együtt 4. :) A Sors kezéről már olvashattatok. Aztán a másik az Értelem és Érzelem, azaz a Who is Edward? 2. része!
Aztán van még egy történet, ami kezd kirajzolódni az elmémben...
Valamint egy, amit Ginnel közösen találtunk ki. Azonban mivel ő abbahagyta az írást (de csak a Twilight témában!!!) persze nem végleg, csak amint a zárójelben is olvashatjátok, így ötletelőként szolgál.
Szóval töri lesz bőven, nem fogtok unatkozni ;) Remélem ezentúl is járni fogtok olvasni, mert jövő héttől folytatódik A múltam a jövőm!

Rövid visszatekintés A múltam a jövőmből:

A Cullen család elköltözik Forks-ba, ahol találkoznak Bellával és a fiával Neil-lel. Bella elmeséli történetét, amiben kiderül, hogy fia félvér és évek, évtizedek óta a Volturi elől menekülnek. A Cullen család próbál segíteni nekik. Edward és Bella a történet elején összejött, azonban szerelmüket több vita is beárnyékolta. Nehezítette életüket az is, hogy visszatért Bella régi életéből egyik ellensége is.

Jelenleg itt tartunk, bár még csak most jön az 5-ik fejezet!
Puszi: Doree

1 megjegyzés:

  1. Tök jó lett ez a fejezet. Nagyon sajnálom Bellát...
    De nagyon várom a fojtatást...
    Puszi:Lizzy

    VálaszTörlés