MusicBox

2010. január 17., vasárnap

A tartalom röviden

Who is Edward?


Ez a történet onnantól kezdődik, hogy Edward otthagyta Bellát, aki ugyanúgy őrültségekkel próbálja hallani szerelme hangját. Nem talál más megoldást, minthogy leugorjon La Push egyik sziklájáról. Meg is teszi, simán kiér a partra, viszont ezt az elképzelését Alice is látta. Innentől pedig Edward is. Ez az elhatározása is azonos a könyvvel, azonban hazafelé út közben olyan dolog történik, ami egy életre talán nem is, de jó sok időre megváltoztatja Bella és mindenki más életét egyaránt. Egy baleset során ugyanis, az orvosok megállapítása lapján egész életét elfelejtheti, egy amnézia miatt.


Ne haragudjatok előre, hogy Jacob egy kicsit negatív szereplőként szerepel, de amint elolvastam az egyik könyvet, kicsit „megharagudtam” rá. Másrészt pedig a szerelem őrült dolgokra késztet, Jacob bevallása szerint pedig szerelmes Bellába.


Az egész tanulsága, az, hogy hazugság árán, nem érünk el semmi jót. Előfordulhat, hogy a történet elejét kicsit unalmasnak találjátok, mivel az igazi események a vége felé indulnak be.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése